HUR KUNDE DET HÄNDA?

Jag och sophie skulle handla lunch innan jag började skolan eftersom jag ändå inte började från halv 2
 
korvstroganoff med ris var planerna. Jag sa till sophie
- AMEN GÅ DU O DUSCHA FÖRHELVETE JAG KAN FAKTISKT LAGA MAT.

rädd att göra annat så gör hon som jag säger.

Jag sätter igång musiken och spittar och sjunger med, tar fram falukorven och börjar hacka.. 30 sekunder senare står jag vid toalett dörren och bankar att sophie ska öppna för jag har skurit mig. Det blödde satan i gatan och en bit av toppen på tummen vart lös. Det första hon säger när hon öppnar dörren är
- Och du kunde laga mat?




Men jag sjöng faktiskt. jag kan inte både tänka på texten OCH skära samtidigt, men det visste jag inte


Regning morgon men tur vi har ett väder

Godmorgon god morgon.

Jag ligger och tittar på Ariel. en olydig rackare det.. kan hon inte bara göra som hon blir tillsagd? nej för det kan hon inte utan hon måste gå emot allt och alla och tycka emot allt och alla, precis som jag. Men ibland är inte det rätt Ariel. LÄR DIG

1.Sophie diskar, jag städade precis lite till henne, mycket lite svängde över med dammsugaren men hon blev inte nöjd. Hon tycker jag är jobbig när jag är här för att jag inte gör något. Jag bara äter och kollar på teve när jag är här. Men jag trivs här. Vad ska man göra när man är högt uppe i luften liksom? VA VA VA VA SOPHIE? ska jag städa eller? haha nejråå. Nej du är snäll som låter mig vara här trots att jag är så jävla jobbig.

2.Jag har upptäckt ett litet problem med mig själv, jag vet inte om det är möjligt men jag har börjat störa mig på mig själv? låter det rätt?  När jag pratar KONSTANT som jag oftast gör så tänker jag "amen kan jag inte vara tyst nu?" och ibland märker jag inte ens att jag pratar... OCH DEFINITIVT inte att jag SKRIKER när jag pratar som de flesta säger.. SKITSNACK.
Jag är född att vara lite jobbigare än alla andra, det gäller bara att hitta någon som orkar med det. någon som inte stör sig på det hela tiden och någon som är med på refrängen.

SÅ NU FICK JAG PRECIS SKÄLL IGEN AV SYSTERSOPHIE.
S - HAR DU GJORT DET DU SKULLE?
C- NEJ JAG BLOGGAR
S- AMEN SKIT I BLOGGEN OCH GÖR DET DU SKULLE, BEHÖVER DU PAPPER OCH PENNA?

där pratade hon om att jag satte mig vid datorn för att gå in på fronter som jag glömde igår, och kolla vilka sidor jag ska läsa.
jag ska göra det nu, sen sätta mig vid köksbordet och dricka te och läsa. så slipper jag göra det när jag kommer hem för då ska jag läsa AFFÄRSJURIDIK och göra anteckningar som vi får ha med oss på provet imorgon. Jag är rätt smart känner jag just nu, när jag är duktig och har börjat läsa mina läxor. kanske det ända som krävs? att läsa sina läxor? kanske borde fortsätta med det?
nej nu måste jag skynda mig så jag hinner läsa innan jag måste gå till tåget.

KRAM

En lärorik dag med en massa nyheter

Just nu borde jag läsa i psykologiboken. Jag har redan läst lite men jag måste påt igen, gå in på frontor och kolla vilka fler sidor som skall läsas.

Imorgon börjar jag halv 2. Den trevliga engelska C som jag alltid pratar om. nog om det


Till viktigare saker: Dessa förbannade flugor? Dom är fan både dumma OCH jobbiga. Man viftar bort dom en gång men dom ska fan sätta säg igen. Det låter när dom surrar och dom lägger små svarta bajsar överallt

Citat av flugan Anders
:
-Dom sägere att flugor har bra luktsinne, kan ni då säga mig varför alla mina vänner sitter på en hundskit i 5 timmar?

En förstörd morgon och en sur cille

Idag skulle jag leka duktig tänkte jag. Ta 7 tåget, för annars brukar jag bra gärna kunna "råka" ställa om klockan eller somna om. Men inte idag NEJ DÅ, jag gick upp då jag skulle men bara 30 minuter försent så jag fick springa till tåget, där jag ändå lyckades vara 10 minuter förtidig eftersom min klocka går fel.  Väl framme på stationen kom jag på att det är måndag och inte onsdag. Och idag har vi sovmorgon, HELVETE
Att det alltid ska drabba mig, sådana här småproblem som man helst ville slippa..Nu kommer jag vara sur hela dagen för jag är trött.
Jag är alltid sur när jag är tröött. SANT


Sådär ja, imorse hann man med mycket..

Nu ska jag se om jag hinner lite till

BYE BYE

HJÄLP, JAG ÄR MÄTT

Jag hatar att vara mätt. Jag verkligen hatar det, eller lagom mätt är ju okej men jag är sjukt mätt just nu så jag mår illa och det känns som jag ska svimma, om det nu är mökligt att man kan känna så.. Jag vill bara spola tillbaka tiden och äta lagom mycket.
Men om jag har tagit upp något på tallriken så måste jag äta upp det för jag kan inte slänga den.. Så en bra idé kan ju vara att ta upp mindre mat på tallriken JA så får jag nog göra.

Varför säger man att man lär sig av sina misstag? Jag gör minsann inte det i alla fall men ändå gör jag om samma misstag om och om igen. Dålig karaktär.




sifforna börja visst öka på den här maskinen

Vad är det som gör LÖRDAG

Imorse skrev min bästa kompis meddelande till mig,
Klockan 10.00 skriver hon
- HAHA JAG ÄR SÅ SJUKT FULL. VI HAR PRECIS BÖRJAT OCH JAG ÄR FULLAST AV ALLA

Tack o lov att hon var i Brisbane, 8(?) timmar fram annars hade man ju gått o blivit lite orolig över vad hennes problem var.





Eftersom jag inte har något liv nu så har jag lånat Sophies dator och hade tänkt sitta vid den hela helgen, plugga. Istället för att festa för jag skulle lägga in en paus. Men nu behöver hon sin dator så jag får väl ruttna framför teven istället. Blöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööh





Jonner.blogg.se

Ja då har mamma skaffat en blogg. Kul för henne!  Jag satt och kollade på henne när hon skrev, 2 rader på 15 minuter INTE ILLA DET.
Men inget slår det hon sa :
(Bloggen var precis öppnad och hon hade skrivit sitt första inlägg och tryckt på publicerar, då vräler hon ut sig följande)
- JAHA och när får jag pengarna?



dagens val

Tjena moss. Hemma från skolan tack o lov!

Ligger just nu i soffan (som vanligt) och läser bloggar. Jag är riktigt trött men har ändå tråkigt som fan men jag orkar inte göra någonting.
Sophie & Aleks ska till malmö halv 6, gå på ikea och äta mat.. Sophie undrade om jag vill med och jag funderar fortfarande på om jag ska eller inte.
Visst hade det varit trevligt, men jag är inte så förtjust i IKEA och jag är ju som sagt väldigt trött.
Men jag har ett tag till o tänka så tur är ju det.

woho. första riktiga dagens outfit. Synd bara att det inte är dagens. Det är temler som är fotografen, hon är alltid på mig med att jag ska lägga ut dagens outfit.. Men jag själv tycker bara det är så jävla löjligt så jag smäller å.


KRAM

Bye bye

Okej ska strax gå till synsam och hämta linser till Jayne för det kan hon ju inte göra själv.
Men det gör jag så gärna för hennes skull. Men jag ska ha en bil i gentjänst.

Klockan tickar och skoldagen börjar ta slut. Emmas arm gör ont säger hon & jag förstår henne.























Jag blir så matt


Jag o linn
I helgen ska vi inte festa. Första helgen på länge. Blir en utmaning

3 ORD SOM BESKRIVER CECILIA JÖNSSON.

emma säger: (Från klassen)
galen rolig och social


andreasnilsson säger: (Från klassen)
störd rolig festis

jayne säger: (Moster)
hmmm  klyftig rolig bajskorv


Har man inget att göra så har man inte
, Jag bad alltså 3 personer skriva 3 ord som passade in på mig. Jag var nästan säker på att få Snygg sexig singel men nej inte då. Istället får det dyga med dessa..
Men när jayne skrev KLYFTIG vet jag inte riktigt hur om tänkte, men låt mig fråga henne:


hejcecilia säger:
 vad menar du med att jag är klyftig?

jayne säger:
smart e väl ett annat ord

hejcecilia säger:
tycker du jag e smart?

Jayne säger:
Ja det e klart, du kan juh en hel del trots du ente e så gammal

hejcecilia säger:
HA HA fan vad dålig du e

Jayne Säger:
Du har lätt o lära, o föresten så e jag bäst



5 km utan att stanna?

Imorgon ska vi springa slingan och ångesten börjar redan kännas i kroppen. Slingan är iofs BARA(?) på 5 km, men för mig är det väldigt väldigt långt.
Det hade väl räckt om man gjorde som på lågstadiet, tävlade på 60 meters banan. Då kände ingen sig dålig utan då var det bara roligt att springa för man visste att 60 meter fram vid fotbollsplanen var det slut. Men man kan inte se 5 km fram och det skrämmer mig.

Idag har vi varit på malmömässan på kick off - UF & det var faktiskt väldigt intressant!
Han pratade om koncept & ringde olika kändisar (imitatörer).
Emma handlade 1 kg godis som hon skulle ha på tågresan.. Hon ska alltid vara värst.


Jag är hemma hos SysterSophie igen, jag trivs faktiskt här.. Jag sitter i soffan och kollar på Miami ink. mitt bästa program, jag funderar också över om det är IDOL idag? ja det måste det vara . jag skulle googla en från idol idag sa berg men jag kommer inte ihåg vad hon hette. SYND.

Föresten så ska mamma skaffa blogg, hon vill skriva om sin barndom säger hon. (ha ha) Jag kommer i alla fall läsa den mossan. Så jag ska öppna en blogg till henne imorgon. Sen får vi väl se om hon kommer fatta något. Eller ens skriva på datorn där hemma som är utan å,ä,ö men det ska nog lösa sig.

Nu måste jag slå över till 4an, vänta lite...............JA det är idol, guuuuuutt. Då ska jag stänga av datorn lite nu och sova för natten. eller nästan. Måste borsta tänderna också.

Imorgon är det time för slingan.

Tudeluuuu

vad gör hjärnan?

JAg borde gå nu , annars missar jag tåget. men jag orkar inte, men jag måste?
VAFAN SKA MAN DÅ GÖRA.
Men jag ska gå nu, jag är hos sophie så det tar bara 2 minuter och det är 7 minuter kvar tills det går. Men ändå sitter jag här.

ps. Jag är är trött på folk som kallar mig trög ( blond) ( liten, liten fattar jag iofs inte, jag är stor)
Jag ska ge igen på er ( emelie) hur fan kan man ens säga så till någon. HUR FAN KAN MAN? då undrar jag om man har någon själ där långt inne.
Folk borde växa upp, alla utom jag för jag är bäst. Jag är bra precis som jag e och jag älskar mig själv.





HAHAHAHHAHAHAHAAH DET VAR FAN SKÖNT O SKRIVA SÅ. LITE HATBREV I BLOGGEN HAR ÅTERKOMMIT OCH JAG SKA NOG FORTSÄTTA MED DET KÄNNER JAG.


Alltså jag skrev ju där uppe att det var 7 min kvar tills tåget gick. nu är det helt plötsligt 10 minuter kvar? jag är så trög :P

nu är det 8 minuter kvar.

ska fixa det sista.

Pus

Pinsam sak 14:21

Emma o Louise skulle gå till cafeterian, jag skriker efter som

- HANDLA EN NEGERBOLLE TILL MIG ( jag kommer aldrig få en)

VAD HÄNDER?

Precis när jag skrek det kommer värsta mulatten in.

23 September

Följde med Emma idag till Simrishamn, hon skulle tatuera sig. Det blev en DÖSKALLE värsta rockbruden är hon... Den blev verkligen jätte fin. Jag är inte ett stort FAN av döskallar måste jag ju säga men den var riktigt grym.

Jag kom nyss till skolan och då började ännu en lektion av engelska C och vi sitter just nu och skriver om våra ambitioner och jag vet inte ens vad det betyder så det kommer ju att gå jätte bra för mig. Som om min ambition är att skriva en novell.

´Did you know that for every 20,000 novels written, only one gets published? On the face of it, then, the likelihood that I will fulfil mu ambiton og becoming a professional mystery writer doesn´t seem very high´

BÄTTRE ÄN SÅ BLIR DET INTE



Föresten så vill jag ha en sådan här tröja, det har jag velat länge nu. Kan någon fixa den till mig? eller kanske man ska säga - GE MIG EN SÅN TRÖJA NU INNAN JAG SLÅR UT TÄNDERNA PO DI.


Jag säger ´d undrar jag´ hela tiden. Så säger linny att det låter som jag försöker vara kaxig när jag säger det.
Som när tatueraren snackade med mig

Tatuerare -
Vad älskar du här i livet?
Cecilia - amen du d undrar jag.

tatuerare - Vad e det för datum? 23?
Cecilia - amen du d undrar jag

HELVETE ÄR VARMT

God morgon gott folk!
Idag var det minsann svårt att komma upp men jag vaknar när linn Sprayar DEO . Hon gör det efter hon har duschat på kvällen OCH hon gör det på morgonen, Why?

Men alltså vad hände i helgen?
Det blev syppe o mat hela helgen, Så hur går det med tjockisbloggen? DET UNDRAR JAG . Det är emelies fel, inte kul o banta utan henne. Inte kul o träna utan henne,
MEN JAG GÖR DET ÄNDÅ. För så jävla kul är det inte med henne heller.


KUL I JUL, SNART JUL. Ja tiden går så snabbt


Söndag

Jamen det är ju konstigt att helgen alltid ska gå lika snabbt, BLIR MAN BESVIKEN.
Men ja det ska nog gå undan denna veckan också.

KRAM

äntligen läggdags (FILM)

Nu har vi nyss bakat som fan. Och jag är så trött efter en hektisk dag, Men värsta team-worket fixa me and linny. RÄTT GUTT alltså.
Nu ska vi lägga oss i hennes säng som hon har tagit av benen på så madrassen ligger på golvet, men så kan man ju också göra om man vill :S

HAHAHA

Helia maria VI HAR RELIGON NU

Eftermiddagen är här nu.
Snart slut på skoldagen.

jag försov mig ännu en gång, MAMMA? VÄCK TACK

Imorgon ska jag o Linn hem till henne efter hon varit på körlektion HOST Det betyder jag ska vänta på henne i över 1 timme och det är inte så himla kul. Men vi ska göra kanelbullar


Jag har religon. kul? Det undrar jag
Se ya

Hur mycket dricker en 18-aring? ( HALL KAFT GAMLINGAAR)

Gott folk!
Vad vore dagen utan natten?
Vad vore veckan utan helgen?
Vad vore livet utan mat ?

Dar har vi mina 3 favoritsaker har i liv3t nu nar jag ar 18 ar. Da far man ha lite udda prioriteringar (?) har i livet. Jag ar saker pa att nar jag blir aldre sa resonerar jag helt annorlunda. Men nu ar nu, eller hur?

Mamma har precis lart sig lasa mig blogg, hej mamma!


Min mamma tror att bara for JAG ( + alla andra ungdommar i Sverige) festar och dricker sprit manga av vara helger sa kommer jag bli alkolist... Men hej hej, jag forstar dig mor visst gor jag det!.
Men hey du vet val hur mycket du sjalv drack nar du vart ung? och du ar ingen alkolist, och du har anda blivit en bra manniska. Sa jag forsakrar dig om att jag inte kommer blir nagan alkolist eller nagat annat dumt.

Det ar bara sahar FORALDRAR  * take a chill pill* och sluta oroa er for era ungdommar, Sjalv kan jag kanna att ju mer nagan haller pa o sager , Ska du verkligen dricka sa mycket? Ska du verkligen ut denna helgen?  nar jag far hora det sa kanner jag mig lite som i trotsaldern och vill bara gora mer . sa stop it right now


Jag tankte forsoka sova nu. Orka skolan imorgon ? ( sjuk? host host ?) haha nej jag ska dit, roliga lektioner juuuu 
Vi hores
POSS

Tisdag

Jag vet inte om jag tycker om tisdagar eller inte? Iofs borjar jag inte forrens halv 2 pa eftermiddagen, MEN det ar en 3 timmar lang engelska C.


Just nu ligger jag i soffan och kollar pa ASKUNGEN som jag fick lana av sophie igar. Askungen ligger just nu o skurar golvet den lilla stackaren, och katten lusiforr smutsar ner golvet igen med damm . Elak katt det dar.





annu en dag

jag tror att jag snart e frisk. Vila ar en riktigt bra medicin.

Imorgon har jag ett uppdrag vid lunchtid som jag bara maste fullfolja. Imorgon eller aldrig far det bli. Ibland maste man fa tummen ur roven... jag forstor inte varfor man alltid ska vanta in i det sista.


ytterligare 5 dagars skola! finns det nagan som tycker skolan ar rolig? isafall vill jag skjuta er. Jag har inget intresse alls for skolan just nu. Snacka e kul, chilla e kul. men sittta pa en stol och lyssna i 8 timmar ? HUR KUL E DET? Menmen det e mindre an ett ar kvar tills studenten sen far man en paus innan det ar pott igen.


Nu ska jag ga in pa google och soka pa olika dieter
.
En ar ju avklarad, den gamle trogne GI men nu ar jag trott pa den och vill testa nagat nytt i 2 nya veckor.. och dar man forhoppningsvis far dricka lite vin pa helgerna

HA HA HA HA HA HA HA HA HA JAG SKRATTAR

Vi sitter alla här och jobbar med vårt företag, det går framåt och vi kommer nog bli rika.
Paula sitter vid en annan dator på google.com och söker på Stora kanelsnäckor



ps.VARFÖR?  Varför söker man på stora kanelsnäckor? DET UNDRAR JAG

Mamma - Jag ställer klockan på halv 7 för jag ska ändå ut med hunden.

Jaha? var tog den mamman vägen. Min klocka stängdes av 2 ggr. Sen ringer Linn

Och här sitter jag nu .... I skolan och väntar på att dom ska komma från idrotten.

Efter en hel dags vila igår mår jag verkligen 100 ggr bättre och det känns bannimej skönt

Jag känner mig lite smått varm men det är väl inget sjukligt med det, eller?  Jag har lätt att inbilla mig att jag är sjukare än vad jag verkligen är.
Men det är sånt man får tåla



PS
Aou ni skulle sett idioterna som precis gick förbi här, 2 "coola" svenska killar som pratar utländsksvenska  WAAAOW.  jätte coola verkligen, speciellt när dom sparkar på papperskorgen och bråkar med läraren då blir man fan impad alltså.






Min idols dotterdotter. Synd att det inte var en dotter-son?





SNARK

folk som snarkar ?
 
HUR FAR MAN TYST PO DOM


DET UNDRAR JAG

dra i hundens oron

NU HALLER DOM PA I KOKET OCH DRAR UT HAR FRAN HUNDENS ORON FOR HAN HAR ONT I SINA ORON. SA HADE HAN EN SAN MUN-SAK SA HAN INTE SKA KUNNA BITAS. ( KOMMER INTE PA VAD DET HETER)

TROR NI INTE HAN BET MIG ANDA? TROTS DENNA SAKEN FOR MUNNEN. FIFAN VAD ONT DET GJORDE. DAR SKULLE JAG LEKA COOL O TA TAG I HONOM O HALLA HAN SA BITER HAN MIG

BYE BYE

hemma idag,

Jag ligger har i soffan med en brick som jag kallar / bli frisk ^a la cecilia /
funkar faktiskt ratt bra.

pa min bricka har jag vindruvor, morotsjuice,nyponsoppa

MEN FRAMFORALLT ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kexchoklad

det funkar mot allt.
 Ar man sjuk far man unna sig lite kexchoklad. eller som jag flera stycken WOOOPS


elvis + cecilia ( skrev jag alltid innan)


SA HAR SAG MIN TARTA UT NAr jag fyllde 15-ar . jag ar allt ett litet elvis-fan.

SJUKT FORKYLD , UTSATT I KLASSEN

God kväll .
jag mår fortfarande inte allt for bra. Näsan rinner och rinner och jag snyter mit 10 ggr i minuten, pa lektionerna klagar mina klasskamrater pa mig (emma & erica) Att jag är acklig som later med min nasa hela tiden. .HAHA 

MEN VAD SKA JAG GORA? SITTA DAR MED PAPPER O SNYTA MIG NAR ALLA HOR? PINSAMT.

DET BORDE FINNAS EN KLASS FOR FORKYLDA ELEVER, FOR ATT SITTA OCH SNORA I ETT KLASSRUM NAR DET E HELT TYST, DET E INTE KUL. DET E FORNEDRANDE

VI FORKYLDA BORDE FA PENGAR ELLER NAGAT. SOM ALLA  STIRRAR UT EN FOR MAN E LITE FORKYLD

  HALLA JAG HETER CECILIA JAG AR BAST I HELA VARLDEN. NEJ JAG SKOJAR BARA.  MEN JUST NU HAR JAG RIKTIGT TRAKIGT. JAG FUNDERAR PA ATT ATA.

VARFOR SKA MAN ALLTID ATA NAR MAN HAR TRAKIGT?

JAG ATER ALLTID NAR JAG
KOLLAR FILM
TITTAR PA TV
LASER EN BOK ( VILKET ALDRIG HANDER)
SKRIVER SMS
HOPPAR HAGE
HOSTAR



SES PO STAN

aj aj sjuk

Nog sjuk? jag har sa ont i naaasan. aj aj aj aj .

jag ska fan kopa glass nu och unna mig det och kolla pa film ( for det gor jag ju aldrig annars)

Emma berg ska gora nagat roligt den 20nde och det vill jag med, nar pengarna tillater och om inte emma sager det gjorde for ont.


linn har du ocksa ont i nasan nu?
  jag ar tappt och det svider. synd om mig,
engelska C imorgon KUL? nope/ men endast en 3 h lektion sa jag e glad. halv 2 till halv 5 .



PUSS

hundbajs

sondagar e seeeeeeeega. tiden gar sa sakta att tar timmar att blinka.



JAG HAR PLOCKAT UNDAN IDAG. Jag e duktig tycker jag. Och jag har gjort li

vi resonerar olika

Naer ar det egentligen okej att dricka nagan annans cider?
Jag hade sagt ALDRIG om man inte visste vems det var... Men linn & jag hade ett annat svar den den fragan igar.. vi slukade en cider igar som bara stod dar och blev gammal..

Vi ska nog vara javligt glada att vi ens lever nu for sa goer man bara inte.

konstigt att inte hela svenska alfabetet finns po datorn


jag ligger i soffan och lyssnar po festmusik just nu, sov precis i 3 timmar och det behovdes.

Sov hos erica inatt och dar fick man ju inte sova lange for hon skulle jobba den lilla lusen hihihi. men jag andreas o tobbe (mina basta killkompisar , blev ni glada?) akte toget med erica och hoppade av i skurup.

jag akte gratis for biljettaoutomaten fungerade inte sa dar tjanade jag 20 kronor tack o lov GUD



bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye bye be

fredagen

Jaha da var fredagen over.
vi hade UF och vi kommer langt tycker jag.

Sen var det lite party och det blev riktigt bra tyckte jag .

veckans slut = Helg

Äntligen är veckan påväg mot sitt slut. Jag älskar slutet av veckan det är bara dom bästa dagarna på hela veckan

Nu tänkte jag snabbt nämna martina för hon lackar när hon läste och såg att jag aldrig nämnde henne.. Jag åkte med henne och sophie hem från ystad idag. Den kvinnan kan köra bil,


Väl hemma hos sophie ska hon visa mig sitt nya husdjur.
- titta cille,
-var? sa jag
- Där på väggen, han heter bruno

Det tyckte jag var riktigt skojjigt, DET VAR EN SPINDEL. USCH. Jag fick inte dammsuga upp Bruno men en annan spindel skulle jag minsann ha ihjäl.




RSS 2.0