lilla huset

Jag blev precis sa fruktansvart matt i magen. och det far jag ju inte bli.. damn!

sitter har och vantar pa vi ska satta igang lilla huset pa prarien. sa javla bra e det. grater minst 1 gang i varje avsnitt.

- Engelska imorgon halv 2 (13.30-15.30)
- Internationell ekonomi onsdag, prov. (8.00-15.20)
-filosofi torsdag (9.25-10.50)
- projektarbete Fredag, (9.00-12.00)

sen e denna veckan ocksa slut. SEN E DET PASKLOV. KUL

Sen fyller jag ar.
Sen Magaluf
Sen Bal
Sen student

syndar, IGEN

Ja idag köpte Soffe Ben & Jerry, eller ja jag med! Jag fick själv välja smak! Jag valde då cookie dough FYFAN SÄGER JAG BARA. Vem FAN äter den? Ben & jerry är inget för mig det är bara så överskattat att betala 50 spänn för lite glass med KAKOR i som inte ens varit i ugnen. Nej ge mig hellre då en hederlig billlig nogger eller 88:a



Jag lyckades också trycka i mig en puusse sånna här...
Mina sbsolut favvochips som återigen kommit till affärerna, lite nyttigare, lite bättre.


Nu sitter jag och äter sorbet

hejdå

tro det eller ej..

Men varma koppen gick åt helvete, jag gick upp 2 hela kilo genom att banta! Fast det beror nog mer på att jag fuska lite då och då men kagor. Men ändå? vadå 2 kilo HEJ HEJ. nu har jah ytterligare 2 kilo som måste ner. Min bantarBLOGG är ett stort fiasko.. dålig karaktär.. Men jag ger inte upp!

På torsdag när jag ska leka med Lillemathilda ska Anette ha ett schema klart till mig som jag ska följa, vad det innebär vet jag inte. men jag sa att det skulle innehålla så LITE TRÄNING som möjligt men ändå att jag skulle bli skinny.

Jag vet inte hur jag ska göra det här med min top model karriär. jag borde kanske lägga den på hyllan, då jag är 30 centimeter ifrån och ett par kilo för fet.


Men en sak i taget gott folk!  Men jag förstår inte hur man kan gå upp i vikt när man bantar? hallå det är ju inte rimligt.

Jag ska berätta min nya diet på Torsdag när nettan förhoppningsvis är klar med den!



Nej nu ska jag ner o steka pannkakor. Ciao

Studenten -09

Ja det börjar ju närma sig. Och jag kan nästan känna att det är lite stressigt! Studentklänningen är avklarad, först gillade jag inte den men ju fler gånger jag prövar den desstu mer älskar jag den.

Magaluf är inte långt ifrån en iheller GUTT. Därefter är det balen, och jag har fortfarande inte hittat någon klänning! jag har iofs bara letat en gång.. Men jag vet ungefär hur jag vill se ut :)
Jag vill nog ha l klänning för HEY egentligen är balen rätt töntig.


jag älskar denna bilden


RSS 2.0