varma koppen

God kväll god kväll :)

Ja nu är det ungefär 80 dagar till vi åker till Magaluf och det ska bli riktigt trevligt. På Onsdag är det 100 dagars det är väl vad man har att se fram emot det närmsta dagarna hahaha inte mycket att tjoa för.

Jag har kollat på 20 avsnitt förhäxad nu så jag pausar lite.



folk borde vara rädda för mig

Ps. imorgon börjar jag med varma koppen-dieten. Andreas mamma gick ner 15 kilo på dricka sina drycker men de drycker var för dyra för mig så jag får byta ut dem mot varma koppen istället. mer skriver jag inte om det för jag kommer ändå inte klara det. men jag satsar på att klara en vecka i alla fall.

Puss

Amen hallå läget

Jag fryser som fan om mina fötter och det bara är massa snö utomhus...JOBBIGT kan jag känna.
Sen om vädret tillåter så åker vi med tjockisens bil till skuran där vi super oss fulla.. sedan till ystad och blir ännu fullare. Lördag blir det fan utgång för det var längesen sist.
Blir ett måste... för nästa helg jobbar jag igen, tur det är med emmelie för det  är åtminstionde lite kul då :D




LOV

Amen ja jobbet har gått bra!

Igår morse var jag och emmelie ute med våra hundar och gick.. Hon släppte lös sin wille så fint och han löd så bra såbra! Själv fick man slita i elliot för han bara drog och harry fick jag bära för han ville inte gå hahaha. Det gick ju bra!

Idag var jag och Andreas i Malmö och det gick ju bra.

Imorgon kommer Linn och hämtar mig så hänger jag med na hem. sen får vi väl se vad som bär av där.. jag vet i alla fall att jag ska bli så full i helgen. (måste handla röret)


Nog fan visste jag att jag var pitt-ögd men det här tar ju fan priset.

Sen på Måndag ska jag ju hålla tal halv 2. och jag kan inte öppna mitt tal på mejlen som jag skickat till mig själv. hur fan ska detta gå till.

daaamn

Okej hur mycket kan ga fel egentligen? Jag sitter har i soffan med sepe datorn utan svenska alfabetet for jag vagar inte rora mig. jag fick stanga av forhaxad for jag inbilla mig att jag sag demoner. istallet tittar jag nu pa ett gang utvecklingsstorda...men jag kanner mig ratt hemma nar jag kollar pa dom, vi e ratt lika. men ja om inte det rackte..imorgon ska jag ha prov i religon, dar jag varken har en bok eller sett filmen som visats.. skylla mig sjalv? ja klart jag far

vad mer?JOOO jag har sa lange langtat efter ett jobb och nu har jag fatt ett. Sa imorgon och pa torsdag eftermiddag ska jag lara mig lite..
och jag vill redan saga upp mig men jag maste val jobba. det blir ju bara varannan helg. och nar det mer behovs.

MEN min forsta helg ar DENNA HELGEN..  Jag som alltid elskat alla hjartans dag ska nu jobba istallet for att ata choklad... Javla jobb. jag blir sa lissen.. o jag slutar kl.21.00 KUUUL? NEJ och mamma jobbar kuuul? NEJ . jag ska ga direkt hem och slanga pa mig nattaklader ata choklad och kolla pa forhaxad dom 3 timmar som e kvar av min favvo dag.



RSS 2.0