Zimmer

Igår när jag var ute och gick min promenix så gick jag upp för zimmermans och där satte jag min på en plats som har varit min favoritplats i 2 år nu.. Jag verkligen älskar attt sitta där på kvällen när solen håller på att gå ner, det gör nog elliot också.


Här 'är den. detta är på sidan av min favvo backe.

Tudeluu

cille eller tomaten

Efter ytterligare en dag för min som taxi-hjälp känner jag min ändå jävligt pigg. Men utan godis är jag den där tråkiga personen.. Inget är liksom kul.


VAD ÄR DU REDO ATT OFFRA FÖR DIN KOMPIS?
  Det kan ju uppstå tillfällen i ens liv då man står framför tufft beslut, att man tvningas välja mellan två saker för allt går så fort.
Det hände Nilsson idag.. stackars tjej. måste varit svårt.
Vad var det då hon tvingades välja mellan? Det  stod mellan mig och tomaten.... det tog tid innan hon valde att släppa tomaten som hon precis hade plockat upp ut påsen.
Vi satt på stranden och jag skulle slå bort ett djur från ryggen, men det var en geting och han stack mig, taggen satt kvar och jag skrek.. Nilsson höll tomaten och man såg i  hennes ögon att valet var tufft.  Hon testade en utväg och bad först mig hålla tomaten men jag hade för ont, hon tittade en sista gång på tomaten och kastade slutligen iväg den.
Jisses tänkte jag, tomater är fan äckligt.
 

The Dark Knight

Igår var vi och såg BATMAN! 3 år sedan Batman begins kom ut jag fastslår vid att Batman begins och The dark knight ligger på en delad första plats.


JAG VET VEM BATMAN ÄR

choklad.

Jag är proffs på att bränna mig.. det ska in i mitt CV

just nu sitter jag här och lyssnar på bag in da box för jag smet ifrån min frukost som jag aldrig kommer kunna få ner USCH jag hatar verkligen frukost.
Jag har träningsvärk i hela kroppen också ILLA. Imorgon är det bara 7 dagar kvar tills jag äntligen kan få äta min efterlängtade chokladkaka eller ja chokladkaaouka om det ska va rätt.





heliga maria

vem fan är heliga maria? jag säger hela tiden - oo heliga maria, men vem är då denna kvinna? om ett tag ska jag ta mig i kragen o ta reda po detta.


Nu sitter jag här vid emelies datorn i köket på pistolvägen..hundtränaren står här.
När han kom frågade han mamma vad problemet var
mamma - Det är hon ( sa hon och pekade på mig)

Jaha? tänkte jag.



JAG FRYSER OM MINA FÖTTER .. REDIGT MYCKET.. BRRRRRRR


Imorgon har jag bestämt att jag skall åka till stranden hur vädret än är.

Alla sitter och tittar på hundtränaren som om han är GUD. jag sitter här och skriver, måste stå på extreme sen och träna litta.

herregud HAVE TO GO

tudelueee

helvete


här är katten: jisses maria han har ätit en del kan jag tänka mig, liknar sin husse rätt mycket tycker jag. röa e dom båda

Var går gränsen?

Hur vet man om man är tjock? liksom när man går över den där gränsen då man bara pratar om mat & godis alltid? eller om man inte kan leva utan godis.. Eller när livet bara blir SÅ tråkigt utan godis..
Som min gode vän E berättade för mig

E - Livet blir så traaaudet utan godis, finns liksom inget att göra? Man kan inte gå o handla för det finns inget o handla. Man kan liksom inte göra något iheller för man kan inte baka en kaka!.


 Men nu vet jag äntligen när man kan klassa sig själv som ett tjockt godismonster, Det är när man tar med en chipspåse på ali baba (skyldig)  Och det är absolut när man som emelie stavar Gotland med 2 T GOTT LAND.

Det är då man som vi ska börja fundera är det värt det? vi är inne på vår 2a bantar-dag och vårt 4329046823 bantar försök och det enda jag sitter o tänker på är en pusse chips med dipp.



och förresten det där med att veta om man är ett godismonster och en tjockis, det finns även andra sätt att se om du är det.. DET ÄR NÄR MAGEN HÄNGER ÖVER BYXORNA.

ex.1 - Jasmin behöver inte banta för magen sitter kvar i byxorna



ex. 2 - dra in kaggen


tudeluuuu

katten i vassen

 Ett verk gjort av en sjuk människa.. jag och e var ju inte mycket friskare som stod med kameran i högsta hugg och fotograferade.


Oj oj oj. Ännu en gång


hejcecilia säger:

livet e tråkigt utan godis

emelie, jag e häär! säger:

ja jag vet

emelie, jag e häär! säger:

so sad so sad


kattaa-fan

väg till kyrkan ungefär vid vårdcentralen i skurup finns en gräsplätt.. Där ligger en död katt..förmodligen har den blivit påkörd sen är det någon sjuk människa som bara har kastat den po gräset.. nu har det växt upp blommor runt den men dom fanns tydligen där innan också. det är ganska fint. Men mycket äckligt.


Lite katt-tema är ju aldrig fel.. Jag har haft katter i hela mitt liv men jag har hatat alla lika mycket för dom är så jubbiga.. en vanlig replik som katterna brukar få höra av mig och mina andra familijemedlemmar är
- DU HAR FÅTT MAT IDAG

då tänker jag ju genast att dom äter ju bara en gång om dagen, men vi människor kränger hela tiden 7-8 gånger om dagen och i mitt fall 30 gånger..
Men jag har hittat en katt som fan är min idol,

jag kallar den cille-lille för den ser ut att ha ätit lika mycket som mig.


men datorn fuckar sig så jag laddar upp den imorgon.. woooo så spännande.


TUDELUUUu


Skärpning på hög nivå

jag uppdaterar ni alldeles för sällan.. tradett ju.


Det konstiga är ju att ni besöker trots jag inte har skrivit på dagar och år, det kallar jag trogna besökare.


EMELIE snarkar man ska inte luras av hennes utseende,.- visst är hon söt när hon är vaken men när hon sover VAD HÄNDE? liksom. jag blir rödd... speciellt när man vaknar och har en snarkandes valross i örat.





I B ETTER Go


Freja

Jag har nog fan äntligen skaffat mig ett liv för jag har fan slutat skriva nästan.

I måndags flyttade jag och limpan hem igen.. Efter 2 veckors "flyttat hemifrån" det var gytt.

oj oj oj just nu är så så sjukt hungrig.. ris ska det bli YUMMI, det är något jag aldrig tröttnar på RIS.

För en stund sedan blev det leverprov, det gjorde inte så ont som jag trodde.
Tält hittades också så tur var väl det.. nu måste jag hjälpa till med maten för folk blir ju så arga annars.

Sen blir det myskväll.

RSS 2.0